Welkom op mijn Reislog!
Hallo allemaal!
Zo, eindelijk die afgezaagde tekst weggegooid. :-) Vrijdag 5 februari vertrek ik naar Frankrijk, Grenoble om onderzoek te doen naar de akoestiek van menselijke stembanden. Ik hoop op deze manier een goed beeld te krijgen van wat het is om wetenschappelijk onderzoek te doen.
Uiteindelijk moeten we stemgeluid gaan nabootsen in een experiment, maar dit is nog een stuk lastiger dan het zo lijkt. Hoe dan ook, ik ben positief gestemd over de opdracht en hoop dat het lukt om een kleine bijdrage te leveren om een aantal uitdagingen aan banden te leggen. :-)
Zodra ik in Grenoble ben, zal ik mijn best doen om regelmatig nieuwe verhalen en foto's te posten en op de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Als je me al snel weer bent vergeten, dan kun je ook altijd nog even een kijkje nemen in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Bedankt voor het kiezen voor mijn weblog en ik zie jullie graag nog eens terug!
Groeten Ronald
Hey lieve Ron!
Wij gaan je uiteraard zeker volgen de komende maanden (en nee, ik bedoel niet stalken...). Maar misschien gaat het ons wel lukken om je letterlijk te volgen naar Grenoble! Heeeeeel veel plezier en succes en we houden contact!
Liefs
Hey Ron,
sorry dat ik niet meer naar je afscheidsfeestje kon komen. Het spijt me. Maar ik zou je blog intensief lezen, zodat ik alles weet ;)
Ik wens je heel veel plezier in france!
Bonne journée!
So, wieder zu Hause...vandaag weer gewerkt en net gezwommen en met een stel Duitse vriendinnen geouwehoerd. Wat een internationaliteit in een paar dagen! Gek hoor, weer je gewone bezigheden na een heerlijk en gek weekend Grenoble! Wat een gezelligheid, indrukken en ervaring! Wat een geweldig mooie stad!
We hebben Ronnie veilig op zn nieuwe stekje afgeleverd en het weekend goed gebruikt om samen de stad te leren kennen (wow, wat een winkelgenot!) een paar toersitenspots te bewonderen (wat een uitzicht vanaf de bastille), een stamkroeg te vinden en nieuwe eettentjes uit te proberen. We zijn kennelijk een opvallend stel (zou het aan mijn buik liggen?) want onze drankjes worden na 2 avonden al gewoon (orangina, comme hier soir?)... Helaas was het deze eerste dagen bewolkt en hebben we de indrukwekkende bergketens rondom de stad nog niet ervaren, maar wel een blik geworpen op de skipistes op 15 minuten autorijden van de stad. Jaloers!
Leuk en relatief goedkoop hotelletje gevonden (hotel splendid), op slechts 5 minuten van het centrum, mét parkeerplaats, zodat je een ongedeukte auto mee naar huis kan nemen, een aanrader voor de bezoekers, want op Ronnies suite is er niet bepaald plek voor logés...
Nou Ronnie, ben benieuwd hoe het op je stage/werk gaat, naar je Franse vorderingen na 2 dagen en naar je eerste kookervaringen en zo ;-)
Knuffel Patries en Tom
en natuurlijk een 'knussel' van Eva
Omgeving ziet er fantastisch uit, als je een beetje door de wolken heen gekeken hebt .. al geskied? Hier sneeuwt het ook flink & daar kun je ook lekker lang van genieten (half vijf vertrokken uit Utrecht & half negen thuis, heerlijk!) Je suite is inderdaad op z'n minst apart.. gewoon zorgen dat je er alleen slaapt ;).. have fun!.. groeten!